Wat is een Brede school?
Wat is een Brede School? Een Brede School is een samenwerkingsverband tussen verschillende sectoren die samen werken aan een brede leer- en leefomgeving in de vrije tijd Ún op school, met als doel maximale ontwikkelingskansen voor alle kinderen en jongeren. Daarnaast geldt als aanvullend doel het stimuleren van de leefbaarheid van de kern of wijk. Brede scholen kenmerken zich tegenwoordig door een gestructureerde samenwerking tussen diverse partners, waaronder in ieder geval de basisschool.
Klik hier voor meer informatie.

Brede school Willem de Zwijger

Willem de Zwijger wil optimale omstandigheden bieden zodat kinderen kunnen opgroeien en zich ontwikkelen tot zelfstandige en betrokken burgers. Als Brede school richten we ons op een actieve, veilige en stimulerende leefomgeving waarin kinderen zich maximaal kunnen ontplooien, zowel individueel als in groepsverband. Niet alleen leren tijdens de lessen, maar ook daarbuiten loopt het ontwikkelingsproces van kinderen door.

Klik hier om naar het visiedocument te gaan.

Foto's Brede schoolactiviteiten
Klik op de foto om een aantal brede school activiteiten te zien